Crown Weatherproof Pullover Fleece Hoodie - Gray Heather

Varenummer 22024100021
389.00 DKK 649.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
En hættetrøje er med Burtons DRYRIDE Thermex ikke længere bare en almindelige hættetrøje. Denne teknologi sørger for, at hættetrøjen tørre ekstra hurtigt, og at lidt vand preller af på trøjen. Hættetrøjen kan klart anbefales til de kolde sommeraftener, eller som midlayer på skiferien. De fede designs i Burtons Crown line-up er perfekte til alle situationer!

Detaljer:
- Regular fit
- DRYRIDE Thermex
- Bluesign stempel
- Medie adgang


Burton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er slet ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stabelen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne. Fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris. Du finder et rigtig stort udvalg af snowboardudstyr fra Burton herunder Snowboards, skijakker, snowboardstøvler, snowboard tasker og meget mere.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2020-21
  • Køn: Herre
  • Fit: Relaxed fit
  • Materiale: Tech