Crown Bonded Full-Zip Hoodie True Black

Varenummer 16538109001
524.00 kr 749.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Burtons Historie

Burton er efterhånden blevet et af de bedst etablerede snesports brands indenfor snowboardudstyr, snowboards og snowboard tøj. Burtons Historie startede tilbage i 1977, hvor Jake Burton dedikerede sit liv til at tage snowboarding fra baghaven og ind på pisterne. Efter at snowboarding er vokset, har Burton haft et stort fokus på at udvikle de bedste produkter i samarbejde med verdenseliten af atleter indenfor snowboarding. Gennem de sidste 40 år har Burton præget udviklingen og snowboard sporten med nye innovationer og designs, som i den grad har sat sit præg. I dag er bæredygtighed blevet en del af alt hvad Burton gør og står for. Burton er en af foregangsmændene for konstant at søge et lavere bæredygtigt indtryk, så vi alle kan have mere glæde af snesporten. Dette samme gælder indenfor Burtons tekstil, hvor de også har et stort fokus på bæredygtighed og det grønne miljø. Dette ses også igennem dette produkt, der er stemplet med Burtons blueprint.
Produktinformation

Aktiviteter i din gamle hoodie virker som en hammer god ide, lige indtil den bliver våd – og forbliver våd!
Burton Crown Bonded Full-Zip hoodien er en moderne hoodie med smarte egenskaber. Hoodien er lavet i 100% polyester, med den dertil hørende DRYRIDE teknologi. Denne teknologi giver i samarbejde med den PFC-fri DWR coating en helt vild hoodie. Hoodien er meget afvisende overfor såvel vand, vind og smuds, og er virkelig din ven under udendørsaktivitet. Teknologierne sørger for at holde dig tør og varm, så du kan udfordrer dine aktiviteter hele dagen. Samtidig med de afvisende egenskaber er hoodien også åndbar, således din overskudsvarme ledes væk fra kroppen, og du forbliver komfortabel.
Hoodien er designet med en lynlås og en 2-delt kængurulomme på maven. Hætten er justerbar og ærmerne er lavet raglane.
Vi anbefaler denne hoodie til brug i mange forskellige situationer. Som midlayer på din skiferie, som jakke på solrige dage på bjerget eller bare som en trøje i din hverdag. Mulighederne er virkelig mange!
Detaljer:

- 100% polyester
- Brystlomme med høretelefonsudgang
- Regular fit
- PFC fri DWR coating
- DRYRIDE
- Lynlås
- Kængurulomme
Hvorfor skal du købe dit produkt hos OneOpenSky?

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Produktet vil være hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
 

Specifikationer

  • Årgang: 2020S
  • Brand: Burton
  • Køn: Herre