Crescent 2.0 Shell 2L 10K Pant Black/Black

Varenummer 422601-081
999.00 DKK 1,449.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Vær altid et skridt foran kulden med Crescent 2.0 Shell Pant. Vandafvisende, strækfabrikation og FN DRY 10K hydrofil laminering sikrer optimal fugtstyring, mens ventilationsåbninger med lynlås hjælper med at levere kulde efter behov. En justerbar linning og leddelte knæ øger mobilitet, mens snefang, der er let tilgængelige, tilføjer ekstra beskyttelse mod elementerne. Bukserne har desuden udrustet med to vandtætte lynlåslommer til at sikre dine væsentlige ting.

Detaljer:
- 2L FN Dry™ 10K Laminate
- 100% Polyester
- Twill Mechanical Stretch
- YKK vandtætte lynlåse
- Ventilation ved inderlår

Oakley’s historie
Oakley er et af de mest anerkendte brilleproducenter indenfor rigtig mange sportsgrene. De har specificeret sig indenfor briller og glas og fokusere udelukkende på, at optimere og nytænke brilledesign. En af deres mest populære opfindelser er Prizm linsen, der gør det meget lettere af se de forskelle konjekturer i sneen. Hvis du køber et par Oakley briller bliver du med garanti glad for dem!

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Oakley
  • Årgang: 2021-22
  • Køn: Herre
  • Buksetype: Almindelig
  • Fit: Regular
  • Vandsøjletryk: 10000mm