Covert Jacket Barren Camo

Varenummer 13065106300
1,049.00 kr 1,499.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Covert jakken fra Burton er helt perfekt, hvis du godt kan lide en jakke, der sidder tæt på kroppen frem fro det normale regular fit. Denne jakke har lige præcis den mængde stof, der skal til for, at du holder en god varm temperatur, men stadig har godt med bevægelighed. Jakken kombinerer performance og ultimativ vandtæthed et sted, hvor det er helt perfekt så du får det bedste fra begge verdner. Jakken kommer med det lækre armygrønne militære print, der er super morderne lige nu. Leder du efter tidens stil, så er jakken her et super godt bud!
Denne jakke sætter fokus på klimaet og miljøet. Burton har stort fokus på dette område og har udviklet mange genanvendelige materialer som fx det THERMOLITE isolation, der er lavet af 40% genanvendeligt materiale. Yderligere er jakken bluesign-stemplet. På trods af, at den lever op til alle disse krav får man stadig en jakke i et lækkert design af utrolig høj kvalitet med mange teknologier. Ift. indretning er der tænkt på det hele! Lommer på bryst, biceps og indeni jakken gør den utrolig velegnet til alle de ting, der ellers kan være virkelig irriterende på bjerget.

Detaljer:
- Bluesign® produkt
- Ergonomisk og vandafvisende snefang
- Jakke til bukser lukning
- YKK vandafvisende lynlåse
- 40% genbrugeligt THERMOLITE® isolering
- DRYRIDE TM 10.000mm / 5.000g
- Tapede Syninger
- Slim/Regular fit
- Lomme til liftkort

Burton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er slet ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stabelen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne. Fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris. Du finder et rigtig stort udvalg af snowboardudstyr fra Burton herunder Snowboards, skijakker, snowboardsstøvler, snowboard tasker og meget mere.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Herre