Combat Hooded GBS 6/5 FZ Våddragt

Varenummer 133300-000-1094
5,299.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Neilprydes Combat serie er det tekniske vidunder i deres katalog. Serien er lavet til at gå tå til tå med de dårligste og koldeste forhold, og lavet i de bedste materialer der er at tilbyde. Dragten er mere eller mindre dækket i deres G3 Armor skin. Neoprenen er top of the line, og kan diskuteres til at være den bedste neopren på markedet. Neoprenen leveres af Yamamoto, og er deres #40 Limestone neopren, en Limestone neopren er bedre end en oliebaseret neopren på næsten samtlige punkter. Den er lettere, varmere, øget fleksibilitet og holdbarhed også skåner den miljøet mere. Yamamoto #40 er en ekstremt strækbar neopren, som er oplagt til alle surf discipliner. Neoprenen sammensat med G3 Armor skin, får du en våddragt der kun sluger det nødvendige vand til at skabe varme, vindstød kommer ikke gennem G3 glatskinden, så du får lov til at holde på varmen. Modsat så mange andre glatskind du kan finde på en våddragt, holder G3 til noget, G3 er en glatskind der er mere holdbar overfor negle, sten eller blot en hård overflade.

Dragten kommer med en blød og komfortabel Tech Zag liner, og GBS sømme holder på varmen, samt fordeler den godt. Combat er den ultimative vinter våddragt, og kan måle sig med andre top dragter som O'Neills Psycho Tech.

Dragtens sømme er ekstraordinære, og kan findes i alle Neilpryde våddragter der er nyere end sommeren 2023. Gluid and blind stitching er også kaldet GBS. GBS bliver brugt på mange af de moderne våddragter af en højere kvalitet. Med GBS bliver neoprenstykkerne limet sammen, hvorefter der bliver fortaget syninger, som kun går halvt igennem neoprenen. Syningen går derfor ikke ind og laver unødvendige huller i neoprenen, og niveauet af absorberet vand i dragten bliver således holdt på et minimum. GBS våddragter er utrolig effektive når det gælder våddragter til kolde vandtemperature. Neilpryde har valgt for at give syningen den sidste kærlige hånd, har de forstærket syningen med det man kalder Stresspoint tape. Det er helt kortfattet et stykke tape der er blevet påsat på de områder af dragtens syninger der udsættes for hård slidtages ved brug. Det gør at du modtager en dragt der holder til mere.

Udover de lækre 3 lag som dragten er lavet i, og nogen kvalitetsbevidste syninger, kan dragten også en del mere. Underarmen på våddragten er lavet med et EFX system. Systemet gør at som blodomløbet øget ned mod hænderne, udvider underarmen sig, for at lade blot løbe igennem, og dermed nedsætte risikoen for krampe i hænderne og underarmen. Nede omkring bentøjet har Neilpryde introduceret to fantastiske egenskaber. Den første er deres MLS system, som drastisk nedsætter risikoen for krampe i læggen, og den anden er finder du i knæhasen, hvor det har gjort området mere fleksibelt, for øget range of motion og mere bevægelsesfrihed.
 

Specifikationer

  • Brand: Neilpryde
  • Årgang: 2024
  • Neopren tykkelse: 6/5mm
  • Dragttype: Fullsuit
  • Lynlås: Chestzip