Coco Hooligan 8'4" Flax Tail Dip Blue

Varenummer NCFX0803
6,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljerNSP Coco Hooligan 8’4” Flax Tail Dip Blue
CocoFlax Hooligan fra NSP er et aggressivt performance longboard, der er i en klasse for sig selv. Boardet er yderst manøvredygtigt, og kan surfes af letøvede såvel som eksperter. Boardet har modtaget et utal af priser for dets CocoFlax kontruktion. En konstruktion, som er let, robust og blandt de mest miljøvenlige på markedet.

Hooligan er et alsidigt longboard, der kan surfes af letøvede såvel som øvede surfere. Boardet har en smal shortboard tail og tucked rails, hvilket giver sublim manøvredygtighed. Boardet fungerer hvad end du er til klassisk nose riding eller high performance longboarding.
Alle NSP CocoFlax boards er certificeret med det betragtede ”Gold Level” Ecoboard mærkat. Boards der bærer dette mærkat er fremstillet af bæredygtige materialer. CocoFlax er fremstillet af vævet fra kokosnødder som danner rammerne for et let og robust micro sandwich konstruktion. I 2019 blev CocoFlax serien opgraderet med uni-directional Flax rails som yderligere forstærkning.
Detaljer:
- Rail: Full, Tucked Edge
- Bund: Concave til Vee
- Ideel bølgestørrelse: 1-6ft (0,3 – 1,8 meter)
- Level: letøvede til ekspert

Dimensioner
- Længde: 8’4”
- Bredde: 22 ”
- Tykkelse: 2.87”
- Volume 61,3L
- Vægt: 5,27kg
Historie om brandet
NSP blev grundlagt tilbage i 2001 af Bruce ”Buzz” Hansen, som havde en livslang karriere som surfer, skater og allround vandsportsmand. Når Bruce ikke var på vandet producerede han surfboard. Han yndede at producere boards til de såkaldte ”hverdags,- og fritidssurfere”, som behøvede alsidige og robuste boards til en overkommelig pris. Derfor udviklede han, i samarbejde med gode venner, boards under navnet ”New Surf Project” et projekt der i al sin enkelthed gik ud på at producere innovative teknologier med fokus på at optimere bræddernes ydeevne, slidstyrke og grafik, og derved surfernes glæde.

I dag er NSP et af verdens største mærker inden for surfing og stand-up paddle boards.

OBS. Finner medfølger ikke.
 

Specifikationer

  • Brand: NSP
  • Årgang: 2021S
  • Board størrelse (interval): 8-9'