Cobra Turn blue-neonyellow

Varenummer 64946301
224.00 kr 299.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Leki, hvem er de?

Leki begyndte sin rejse med at producere, verdens bedste, skistave tilbage i 1970. Designet samt de funktionelle kvaliteter blev udtænkt af Karl Lenhart, der var en pionere indenfor skistave. Leki har lige siden produceret verdens bedste skistave. Deres vision er stadig at producere det mest innovative, samt bæredygtige produkter, der lever op til forbrugerens høje forventninger til dem. Dette gjorde de for 10 år siden og det gør de også i dag. Når du køber en Leki stav er du garanteret verdensklasse kvalitet samt komfort, der helt sikkert ikke vil skuffe dig.
Produkt information

Grippet er på denne skistav ekstra blødt, der giver en fremragende komfort samt grip tag. Stroppen er forstærket med neopren samt fleece, der giver maksimal komfort og holdbarhed. Stroppen er af den bedste kvalitet som Leki producerer. Skistaven er produceret med Lekis aluminiums skafte, der sikre høj stabilitet, mens det stadig forbliver en let stav. Spidsen på skistaven er designet med en stålspids, der gør den fremragende i alle slags terræn. Du er hermed sikker på altid at få et godt greb i sneen.
Detaljer

- Grip uden overskrift
- Lock security - neoprene
- Big mountain
- Steel tip
- Aluminium TS
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky:

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring skistaven. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Skistaven vil være hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
 

Specifikationer

  • Årgang: 2020W
  • Brand: Leki