Coalition Wakeboard 2023

Varenummer 1230311
3,224.00 DKK 4,299.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

The Coalition er guldstandarden for kabel-wakeboarding. Den har en magisk kombination af kontur, spidsform og rocker, der leverer uendelige mængder af underholdning i parken – uanset din wakeboard stil. The Coalition var det første board i branchen, der havde rillede rails, som tillader boardet at glide over ujævne overflader med lethed og er også lig med en løsere, mere legende fornemmelse på vandet - perfekt til at mestre kunsten "butters". I løbet af sæsonerne har boardet udviklet sig og har fået fem stå indstillinger, hvilket gør det muligt for surfere at gøre deres holdning ekstra tynd for det nye look og følelse. Med specialdesignet kunst af Wesley Mark Jacobsen fra Space Mob.

Hvorfor lavet Sling Shot boardet
De udviklet Coalitions form for et årti siden med den hensigt at levere det sjoveste og mest fritflydende kabelspecifikke board i verden. Ti år senere fortsætter besætninger som Space Mob med at sige ting som "bedste bord nogensinde" og "ændr aldrig dette".

Hvorfor vil du elske det
Coalitions flyder gennem vandet som en kniv gennem varmt smør.
Dens flex-mønster er den perfekte blanding af flex og rebound, formen og rocker-profilen gør det til en fantastisk tur at surfe gennem vandet, rails, græs og meget mere.
Riding the Coalition giver dig øjeblikkelig adgang til Space Mob-fællesskabet af intergalaktiske shredders.

Atomisk trækerne
Vertikalt lamineret trækernekonstruktion er det, der giver Slingshot-boards deres karakteristiske flex-ydeevne. Den er let, holdbar og magisk - leverer overlegen pop, rebound og en overordnede magiske følelse i parken.
 

Specifikationer

  • Brand: Slingshot
  • Årgang: 2023