Clifden Pol Blk PRIZM SAPPHIRE

Varenummer OO9440-0256
1,343.00 DKK 1,699.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

Hvem er Oakley?

Oakley startede deres eventyr tilbage i 1975 hjemme i grundlæggeren, James Jannards, kælder. Her producerede han sine første kollektioner, hvor fokuseret lå på skibriller. Dette eksploderet i starten af 1980’erne, hvor deres populære O-frame model kom på markedet. Oakley har siden da udviklet sig til et verdens omspændende brand, der producere alt fra hightech mountainbikebriller til almindelige solbriller som disse Clifden.
Produkt information:

Oakley giver dig med deres Clifden model en helt ny og spændende måde at anskue skibriller på. Clifden model er beregnet som en erstatning til din klassiske skibrille. Modellen kommer med Oakleys klassiske PRIZM-teknologi, der giver dig de bedste forudsætninger for en fremragende dag på pisten. Dertil er brillen designet som en solbrille, og kan derfor nemt anvendes i bylivet – og til hverdagen – som en solbrille, der giver et unikt look.
Detaljer:

- Funktionelt design
- Forbliver på næsen
- PRIZM-teknologi
Hvorfor skal du vælge lige præcis denne solbrille?

Solbrillen er designet med Oakleys verdenskendte PRIZM-teknologi. Deres PRIZM-teknologi sørger for, at kontraster og detaljer forbedres.
Linsen til denne solbriller er deres PRIZM Snow Black Sapphire der anbefales til de solrige dage, hvor kun 13% af lyset trænger igennem linsen.
Du kan nedenfor få et indblik i PRIZM-teknologien, og se hvilken forskel disse fremragende linser gør.

Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky:

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring solbrillen. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Solbrillen er hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
 

Specifikationer

  • Brand: Oakley
  • Årgang: 2023-24
  • Køn: Dame, Herre