Chopper Børne Snowboard 2022

Varenummer 10735104000
944.00 DKK 1,349.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Hvis du har et barn, der skal prøve snowboarding for første gang eller du har besluttet dig for at købe gear fremfor at leje det, kan vi varmt anbefale dig Chopper boardet fra Burton. Boardet er kendt for at være super godt til begyndere og letøvede grundet det unikke design med tilgivende opadvendte kanter og et blødt fleks. Boardet har en flad profil fra for- til bagende, hvilket giver det en super stabilitet.
Boardet er designet til alle former for terræn, så det altså kan køre over hele bjerget.

Detaljer:
- Bend: Rocker ved næse og bagende, Flat ved midten.

Burton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stablen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne som fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2021-22
  • Køn: Junior