Cartographer Snowboard

Varenummer 22942100000
2,823.00 DKK 3,529.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produktinformation
Har du et brændende ønske om at bevæge dig ud i den dybe sne i år, så er det Cartographer du skal have fat i. Boardet er designet til pudder, men er i stand til at erobre ethvert terræn. Generelt et godt valg, hvis du er let øvet, og begår dig både på pisten og ved siden af. Boardet er udstyret med Directional Camber Bend under fødderne. Dette skaber stabilitet og gør boardet let at håndtere i den dybe sne. Camberen er kombineret med en retningsbestemt og en anelse bredere nose, hvilket får boardet til at søge opad, og giver dig en følelse af, at boardet flyder ovenpå sneen. Måske du kender følelsen fra surfing – det er magisk. Dertil har boardet directional flex. Dette giver et koncerteret pop i tailen, en robust nose og god kontrol uanset terræn.

Boardet er udstyret med en Super Fly 800G Core og Dualzone EGD, en kombination der giver maksimal respons, kantgreb og styrke. Denne er forstærket med Triax Fiberglass, som sikrer et alsidigt flex og endnu bedre respons.

Specifikationer
BEND: Directional Camber Bend under fødderne og Rocker i nosen
FLEX: Directional Flex
SHAPE: All Mountain Directional Shape
CORE: Super Fly 800G Core
BOARD MOUNT: Channel Board Mount

Burton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stablen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne som fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris.
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2021-22
  • Køn: Herre
  • Snowboard profil: Directional Camber