Cartel EST® Binding Black

Varenummer 10555107001
1,899.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Cartel bindingen fra Burton har igennem mange år været en kæmpe favorit og i år bliver ingen undtagelse. Bindingen har fået opgraderet sin ankelstrop til Hammockstrap 2.0, fået Glide Buckles og meget andet. Denne version af bindingen er den såkaldte EST og er perfekt hvis du ønsker ultimativ flex og maksimal føling med boardet, vælg dog Re:Flex modellen, hvis du ønsker diversitet og et board, der kan være over det hele.

Detaljer:
- BASEPLATE: Todelt Baseplate konstruktion
- HI-BACK: Enkelt del Hi-Back konstruktion, Living Hinge™, Zero Forward Lean Hi-Back, DialFLAD™
- ANKLE STRAP: Hammockstrap™ 2.0
- TOE STRAP: Supergrip Capstrap™ 2.0
- BUCKLES: Smooth Glide™ Buckles
- CUSHIONING: SensoryBED™ Cushioning System, B3 Gel
- Features Re-Ground Materials for at mindske spild

Burton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboardbranchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stabelen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne som fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris. Du vil aldrig gå galt i byen med Burton produkter.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Herre