Carolina 14 - Sea Spray

Varenummer KAY-CAR1401-SEA
5,399.00 DKK 8,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Perceptions Historie, hvem er de?

Perception ændrende kajakdisciplinen radikalt tilbage i 90’erne, hvor de begyndte at producere kajakker lavet af plastik. Dette gjorde kajakkerne hurtigere, bedre, lettere og ikke mindst billigere. Kajakkerne blev herved endnu mere tilgængelige for befolkning, og salget af kajakker eksploderede. Kajakkerne bliver nu produceret i et utal af variationer, som gør det muligt at finde en, der passer lige præcist til dit behov. Det samme gælder med diverse reservedele, som de producerer til deres kajakker.
Produkt information

Carolina 14 er lang og smal og giver god fart og kontrol på alt lige fra fladt vand til bølger. Den er foretrukket af mange på grund af dens stabile og let håndterbare karakteristika, som bringer dig langt, uden den store anstrengelse. Dens rummelige cockpit gør det muligt at slappe af på stille vand og giver dig selvtillid til at tage nye udfordringer.
Med stor plads til opbevaring er denne kajak helt optimal til længere ture eller weekend camping.
Detaljer:

- Mål: 427 x 62 cm
- Vægt: 24 kg
- Lasteevne: 170 kg
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky:

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Produktet er hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
Video omkring Perception kajakkerne:


 

Specifikationer

  • Brand: Perception
  • Årgang: 2021
  • Kajak type: Touring
  • Ror: Uden ror