Carbonlite Classic Rulleski

Varenummer M01115
2,399.00 DKK 2,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Carbonlite er topmodellen, når det kommer til klassiske rulleski, for de tilbyder en perfekt balance mellem vægt, kraftoverførsel og stivhed. Denne rulleski er udstyret med hurtige og store 80 mm hjul, der har integreret omvendt lås på baghjulene. Gennem Air Core komposit frame strukturen med tyndt vævet carbon stof bliver vægten holdt nede, så du har en kørsel uden tab af kraftoverførsel. Carbonlite fra Fischer er et godt valg til den øvede og krævende rulleskiløbere.

Detaljer:
- Hjuldiameter 80 mm
- Hjulbrede 38 mm
- Længde 745 mm

Hvordan vedligeholder jeg mine rulleski?
Der skal ikke meget til at vedligeholde dine rulleski. Det eneste du skal gøre, er at opbevare dem varmt og tørt, så det vand, der er på dem efter en dag i naturen, hurtigt tørre ind. Efter en køretur om efteråret eller vinteren, hvor underlaget med garanti er vådt, er det en god ide at tørre dem over med et viskestykke, så det værste skidt også kommer af.
Kuglelejerne i alle vores rulleski er lavet i kvalitet, og er smurt med fedt på forhånd, så det er vigtigt, at du ikke selv smører dem eller putter rustopløsende middel omkring, da dette vil ødelægge kuglelejerne.

Fischer’s historie
Fischer Sports er verdens førende brands inden for nordisk skiløb og et af verdens førende mærker inden for alpint skiløb, kendt for innovation og banebrydende teknologi. Fischer er også en af de største producenter af ishockeystave af høj kvalitet. Fischer's vision er at være vinteratleternes foretrukne mærke gennem fremragende produkter skabt til uforglemmelige øjeblikke.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Fischer
  • Årgang: 2017-18