Carbon Elite 85 Fixed SDS 2020

Varenummer SP1-0CE85F
4099.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

SP1-0CE85F Carbon Elite 85 Fixed SDS 2020 NAISH
Introduktion
En klassiker er blevet opgraderet, paddlen den henvender sig til dig der ønsker dig det letteste og mest kraftfulde på markedet. Lige fra den ambitiøse weekend paddler til konkurrence brug. Stiv paddel i carbon der overfører maksimal kraft. Skaftet er lavet en smule tykkere i år for yderligere styrke og kraftoverførsel, naturligvis også i carbon. Selve blad shapen er også lavet mere egnet til endnu flere discipliner lige fra fladvand, touring og bølger.
Selve skaftet har en speciel coatning som også sikre man har et stabilt greb på skaftet.
Hvorfor dette produkt
Detaljer:
- Fixed (skæres efter specifik længde)
- Vægt 424 g
- Bladhoved str. 548 cm2
- Flex: medium stiv paddel
- ABS beskyttelse på kanter
- Håndtag: antislip
- Skaft tykkelse: RDS (Reduced Diameter Shaft)
- Blad cover inkluderet
Historie om brandet
Svært at nævne vandsport uden at Naish ikke kommer ind i billedet på et aller andet tidspunkt. Udover at grundlæggeren Robby Naish er en legende selv, har han også været pioner i alt nyere vandsports aktivitet de seneste 40 år. Lige fra hans pro windsurf dage, til udvikling af Kitesurf scenen over til SUP udviklingen og senest Foil udviklingen. Naish arbejder sammen med de absolutte topatleter inden for de specifikke discipliner inden for udvikling af udstyr. Her kan nævnes bla Kai Lenny og vores danske islæt Casper Steinfath

One Open Sky
One Open Sky hjælper dig hele vejen!
Vi står hos One Open Sky i Herning, København og på telefonen altid klar til at hjælpe dig. Vi vil altid bestræbe os på at hjælpe med op følgende spørgsmål til produktet, hvis der skulle være det mindste tvivl om dens funktioner, eller yderligere info på produktet så tøv ikke med at ringe til os på 9712 2965 Herning / 3582 0777 København.
 

Specifikationer

  • Årgang: 2020S
  • Brand: Naish
  • Paddle type: Fast Længde