Carbon 14 3D Women black-gold-white

Varenummer 65068801
719.00 DKK 899.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Carbon 14 3D Women er sensationel let og garanterer den bedste vibrationsadfærd grundet dens 14mm rent carbon skaft. Ydermere giver det nye Trigger 3D-system mere kontrol gennem en direkte forbindelse mellem handskerne og stængerne.
Skistavens håndtag er lavet med Lekis 3D Trigger system, hvilket er en multidirektionel frigørelsesmekanisme, der øger sikkerheden. Systemet sørger for, at dine skistave ikke tabes let, samtidigt med at Trigger alpin-remmen vil klikke af, hvis du styrter, hvilket øger sikkerheden betydeligt. Derudover er brugervenligheden forbedret til hurtigt, enkelt klik ind og ud mekanisme.
Ydermere får man et super godt greb på skistaven med dens Trigger 3D slalom grip. Der er nemlig fire skridsikre fingerriller og et ekstra støtteområde til at give det maksimale greb og overlegen komfort. Remmen omkring håndleddet er lavet i mesh, hvilket giver øget åndbarhed og lethed.

Detaljer:
- Trigger 3D system
- Trigger 3D slalom grip
- Trigger Alpin strap
- Alpin cobra trans
- Materiale: 100% carbon
- Vægt: 227 gLEKI’s historie
Leki er blandt verdens førende producenter af skistave til skiløb. Leki har en passion for at skabe den ultimative og bedst performende skistav, og det må man sige, at de er kommet godt fra start med. Leki skistavene er at se overalt i skiområdet - også når der snakkes world cup skiløb. Det innovative clicksystem skaber en komfortabel, highperformance og sikker skistav, som skal prøves før man tror den.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Leki
  • Årgang: 2021-22