Spring Break - Slush Slashers

Varenummer 19114
2549.00 kr 3399.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Slush Slasher er den legende mini-park og pudderkonge, der ændrede spillet. Det innovative korte snowboard gør boardet lige så sjovt i parken som i det dybe pudder. Spring Break Lightning Palm-grafik, der er udviklet som modsætningen til alvorlig snowboarding, vil kurere enhver ”tropisk depression”, du måtte opleve. Med en opgraderet SuperDrive EX-base skiller Slush Slashers sig ud i mængden - den langstrakte næse svæver over alt, der ligger i dens vej, mens den V-formede bagende giver dig mulighed for cruise. Du skal vælge dette snowboard, hvis du er mere til pudder og park, fremfor piste og carving.

Detaljer:
- Level 5 DeepSpace Silkscreen Topsheet
- Multitech Silkscreen + Die-cut Base
- PLT Topsheet teknologi
- 360 graders HRC48 Steel Edges
- NYE Full ABS1000 Sidewalls
- Rustfirt stål 4 x 2 Inserts

Capita’s historie
Capita kalder deres egen fabrik i Australien for ”The Mothership”, hvor de producerer alle deres snowboards. Fabrikken er speciel, da den på ingen måde slipper CO2 ud i atmosfæren og derigennem ikke bidrager til den globale opvarmning – fabrikken er den første snowboardfabrik nogensinde, der ikke udleder noget CO2! Capita vil fortsat have stort fokus på miljøet og udviklingen af snowboards.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Årgang: 2020W
  • : CAPITA SNBOARD-M
  • Brand: Capita
  • Køn: Herre