Camellia Shell Jacket Black/Blue

Varenummer FOA500011-016
1,019.00 kr 1,699.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
2L FN Dry 10K stoflaminering og O-Protect DWR-teknologi gør Camellia Shell Jacket til et sikkert valg for stilfuld komfort og ydeevne under alle forhold. De justerbare velcro®-manchettapper, snefang og cinch-system med gummigribere hjælper med at afvise sne, mens udluftning med lynlås under armene giver ventilation, når det er nødvendigt. Et trepunkts hættesystem hjælper med at sikre hætten omkring din hjelm, og for at toppe det hele af har jakken endda en indvendig lomme til alle de nødvendige ting.

Detaljer:
- 2L Gore-Tex laminat og O-Protect DWR
- 100% polyester
- 4-vejs strækbarhed
- Almindelig vævning
- Trepunkts hættejusteringssystem
- Vandtæt lynlås
- Indre medie- og beskyttelseslomme
- RFID-paslomme
- Justerbare manchetter
- Lycra ved håndled
- Aftageligt snefang
- Performance fit

Oakley’s historie
Oakley er et af de mest anerkendte brilleproducenter indenfor rigtig mange sportsgrene. De har specificeret sig indenfor briller og glas og fokusere udelukkende på, at optimere og nytænke brilledesign. En af deres mest populære opfindelser er Prizm linsen, der gør det meget lettere af se de forskelle konjekturer i sneen. Hvis du køber et par Oakley briller bliver du med garanti glad for dem!

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Oakley
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Dame