FIXED FIREBALL TRIMLITE 2017

Varenummer KS7CSFXFC
2511.00 kr 3349.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Cabrinha Fixed 1X Trimelite Ball er en nyhed til 2017 fra Cabrinha. Baren kommer med Fireball, Trimlite, 1X saftey line og Cabrinhas Quickloop quickrelease.

Fireball systemet er en helt nyt og revolutionerende måde at kombinerer spreaderbar og 'chicken loopet'.

Fireball er bygget til at gøre overførelsen, af kraften fra kiten mere ergonomisk, samt give bedre bevægelsesfrihed. Selve fireball kuglen og låse mekanismen består af, et halvcirkelformet 'beslag', der bringer det pivoterende drejepunkt tættere på kroppen. Dette gør at spreaderbaren ikke trækkes op, og ind mod kroppen, når trækket kommer over hovedet.

Det sker fordi selve krogen på spreaderbaren, sidder tættere på kroppen, og dermed minimeres mængden af vrid i spreaderbaren ind imod kroppen, med op til 50%.
En traditionel spreaderbar har et trækpunkt omkring 11.5 cm fra kroppen, mens Fireball kun er 6 cm fra kroppen.

Trimlite trimsystem minder mere om de traditionelle cleat systemer. Det er et helt simpelt depower system der ikke går på kompromis med holdbarhed og brugervenlighed. Det specielle ved Cabrinhas system er at det består af meget få dele og delene ikke består af plastik, men derimod af rustfrit stål. Fordelen er at tænderne på cleaten ikke bliver slidt og altid har et godt greb om trimlinen. Selvom man har depoweret så meget systemet tillader, forbliver trimlinen kort, da depowersnoren er omgivet af kraftig bungee.

Derudover kører depowerlinen utroligt let og ubesværet, så man kan trimme uden chickenloopet falder ud af trapezen.

Som navnet antyder kan denne bar ikke ændres i længden. Den er mere simpel og vejer mindre end overdrive baren.

Med 1X Sikkerhedssystemet er du sikker på at, alt træk forsvinder ud af kiten når du udløser din quickrelease. 1X flagger ud på den ene styre line, og virker på både vand, land og alle vindforhold.

Detaljer:
- Trimlite trim system
- 1X sikkerheds system
- Bar floats
- Leveres med short leash

Obs. Leveres uden spreaderbar, spreaderbar der passer til Fireball kan købes her: Cabrinha Fireball Spreaderbar
Læs mere >
 

Specifikationer

  • Season Code: 2017S
  • Brand: Cabrinha