BUSINESS TROLLEY BLACK 40L

Varenummer Z01219
1,200.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Fischer har i lang tid lavet både ski og støvler til vintersporten og har derfor et stort indblik i hvordan tingene er designet og hvad der er vigtigt for at det bliver beskyttet. Derfor kan vi varmt anbefale deres tasker, der kommer i et fedt design, som mange genkender. Tasken er indrettet på en smart måde med plads til det hele og vi kan love dig for, at den holder til alt slags vejr.

Fischer’s historie
Fischer Sports er verdens førende brands inden for nordisk skiløb og et af verdens førende mærker inden for alpint skiløb, kendt for innovation og banebrydende teknologi. Fischer er også en af de største producenter af ishockeystave af høj kvalitet. Fischer's vision er at være vinteratleternes foretrukne mærke gennem fremragende produkter skabt til uforglemmelige øjeblikke.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Fischer
  • Årgang: 2022-23
  • Liter størrelse: 40-44L