Skeleton Key 2019

Varenummer 17983102000
3149.25 kr 4199.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Et directional multi-tool, der unlocker hele freeride terrænet.

Fra Japan’s pudder til Canada’s stejle banks, så er Skeleton key nøglen til denne type terræn.

Man får masser af float med Directional Camberen, mens den bedre outline skærer som en kniv på pisten.

Terræn: All Mountain, Backcountry, Powder
Niveau: øvet / Expert

Profil: Directional Camber
En blanding af rocker og camber i nosen kombinerer float og kontrol, mens camber under den bagerste fod, kører med power og stabilitet.

Shape: Directional (10 mm Taper)
Klassisk board shape, designet til at have bindingerne placeret lidt tilbage på boardet. Dette giver koncentreret pop i tailen, samtidigt med at du får masser af løft, flow og kontrol i alle typer terræn.

Flex: Directional
Directional flex giver øget pop i tailen og en mere dæmpet tip for bedre kontrol i alt slags terræn og vejr forhold.

Kerne: Super Fly II
FSC Certificeret Super Fly II 700 gram core med Dualzone EGD og Squeezebox. Stærke og lette træsorter på specifikke områder af kernen til at give pop, styrke og reduceret vægt.

Glasfiber: Triax
Tre lag glasfiber, der giver et alsidigt flex, øget styrke og mere pop.

Base: Sintered WFO
Ved at tilføre en speciel formel af voks dybt ind i porerne af dette ekstra-absorberende materiale med høj massefylde, opnår Burton en ultra holdbar, slidstærk og mega hurtig base, som forbliver ”Wide F!#@ing Open” hele sæsonen, dag efter dag.

Detaljer:
The Channel: Burtons unikke monteringssystem, der er 100% stærkere, dobbelt så hurtig, meget nemmere og giver flere justeringsmuligheder end det traditionelle 4x4 monteringssystem.

Balanced Freeride Geometry: Skal man have Twin eller Directional shape? Det er et spørgsmål, som Balanced Freeride Geometry sætter en stopper for. Tilbagetrukken camber og sidecut, der er centreret om din holdning, skaber en twin freestyle følelse, når der køres på et fladt underlag.

Super Sap® Epoxy:Harpiks udformet med bio baserede materialer, der reducerer CO2 udledningen i forhold til konventionelle oliebaserede epoxy. Mindre olieforbrug betyder endnu mindre CO2 udledning pr. board.

Pro-Tip: En tyndere nose og tail reducerer sving-vægt og giver bedre mobilitet.

Infinite Ride: Burtons eksklusive teknologi, hvor boardet bliver ”overbygget” fra start, hvorefter en maskine presser det overskydende pop ud af boardet. Det betyder, at boardet bibeholder sit flex, pop og styrke fra dag ét og sæson efter sæson.

Squeezebox: Profileret kerne for lettere styring, mere energi og pop.
Tykkere og kraftigere sektioner på inder- og ydersider af binderne giver mere pop og bedre energioverførsel, mens tyndere mere fleksible sektioner under bindingerne giver mere flex, så boardet bliver kvikkere, mere stabilt og nemmere at presse.

Læs mere >
 

Specifikationer

  • Farve: Hvid, Multi, Sort
  • Sæsonkode: 2019W
  • Brand: Burton
  • Terræn: All mountain/piste, Freeride
  • Niveau: Expert
  • Køn: Herre
  • Snowboard profil: Hybrid Cam, Powder