Process FV 2019

Varenummer 10712105000
2624.25 kr 3499.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Burton Process Flying V er Mark McMorris’ førstevalg på grund af dets twin freestyle performance og evne til at køre i al slags terræn.

FSC certificeret Super Fly II kerne giver et let og responsivt board, mens Squeezebox profilen overfører energi mod tip og tail for øget pop og ubesværet stabilitet.

Process Flying V boardet har blødt flex og er perfekt til freestyle riders, som også elsker at bruge hele bjerget og ræse ned at pisten.

Terræn: All Mountain
Niveau: Medium/øvet

Profil: Flying V
En blanding af camber og rocker. Flying V giver det bedste fra begge verdener. Rocker, mellem og på hver side af fødderne, som giver en legende fornemmelse og masser af løft i dyb og opkørt sne. Camper zoner under bindingerne giver god kant kontrol, tilføjet pop og kraftfulde sving.

Shape: Twin
Symmetrisk formet shape, der giver samme balance og feel, uanset om du kører normalt eller switch. Det giver et board, der egner sig til freestyle med bedre balance til jib, spin, stomp og butter tricks – lige meget hvilken vej du kører.

Flex: Twin
Flexet er 100% symmetrisk fra tip til tail for balanceret kørsel, uanset om du kører normalt eller switch.

Kerne: Super Fly II
FSC Certificeret Super Fly II 700 gram core med Dualzone EGD og Squeezebox. Stærke og lette træsorter på specifikke områder af kernen til at give pop, styrke og reduceret vægt.

Glasfiber: Triax
Tre lag glasfiber, der giver et alsidigt flex, øget styrke og mere pop.

Base: Sintered
Slidstærk, porøs og ekstra holdbar. Super god voks absorbering, der giver et bedre glid.

Detaljer:
The Channel: Burtons unikke monteringssystem, der er dobbelt så hurtig, 100% stærkere, meget nemmere, og giver flere justeringsmuligheder end det traditionelle 4x4 monteringssystem.

Frostbite Edges: Giver ekstra kantgreb og bedre sving. Kanten af boardet er forstærket og går en lille smule længere ud under bindingerne. Det giver et suverænt kantgreb på hårde og isede stykker.

Super Sap® Epoxy:
Super Sap er harpiks udformet med bio baserede materialer, der reducerer CO2 udledningen i forhold til konventionelle oliebaserede epoxy. Mindre olieforbrug betyder endnu mindre CO2 udledning pr. board.

Scoop: Mere ”scoop” i nose og tail løfter kanterne op og giver et mere eftergivende board med mere løft, så du undgår at fange kant i både parken og pudder.

Pro-Tip: En tyndere nose og tail reducerer sving-vægt og giver bedre mobilitet.

Infinite Ride: Burtons eksklusive teknologi, hvor boardet bliver ”overbygget” fra start, hvorefter en maskine presser det overskydende pop ud af boardet. Det betyder, at boardet bibeholder sit flex, pop og styrke fra dag ét og sæson efter sæson.

Squeezebox: Profileret kerne for lettere styring, mere energi og pop.
Tykkere og kraftigere sektioner på inder- og ydersider af binderne giver mere pop og bedre energioverførsel, mens tyndere mere fleksible sektioner under bindingerne giver mere flex, så boardet bliver kvikkere, mere stabilt og nemmere at presse.
Læs mere >
 

Specifikationer

  • Farve: Hvid, Multi, Sort
  • Season Code: 2019W
  • Brand: Burton
  • Terræn: ALLMOUNTAIN
  • Niveau: Øvet
  • Køn: Herre
  • Snowboard profil: Hybrid Rocker