EMPHASIS PACK FADED HAWAIIAN D ESRT

Varenummer 17382103039
165.00 DKK 549.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Burtons Historie

Burton er efterhånden blevet et af de bedst etablerede snesports brands indenfor snowboardudstyr, snowboards og snowboard tøj. Burtons Historie startede tilbage i 1977, hvor Jake Burton dedikerede sit liv til at tage snowboarding fra baghaven og ind på pisterne. Efter at snowboarding er vokset, har Burton haft et stort fokus på at udvikle de bedste produkter i samarbejde med verdenseliten af atleter indenfor snowboarding. Gennem de sidste 40 år har Burton præget udviklingen og snowboard sporten med nye innovationer og designs, som i den grad har sat sit præg. I dag er bæredygtighed blevet en del af alt hvad Burton gør og står for. Burton er en af foregangsmændene for konstant at søge et lavere bæredygtigt indtryk, så vi alle kan have mere glæde af snesporten. Dette samme gælder indenfor Burtons tekstil, hvor de også har et stort fokus på bæredygtighed og det grønne miljø. Dette ses også igennem dette produkt, der er stemplet med Burtons blueprint.
Produktinformation

Er du på udkig efter en lækker skoletaske til skolestart? Så er du kommet til det rette sted. Burtons Gromlet model, passer til de små skolebørn fra 0-2 klasse. Skoletasken kommer med de funktionelle kvaliteter, som dit barn har brug for. Dette tæller alt fra plads til madpakke, bøger, drikkedunk osv. Kommer med ergonomiske korrekte stropper, der sidder godt på ryggen. Du kan læse mere om de rigtige krav til skoletasken nederst til siden.
Detaljer:

- Plads til diverse fornødenheder
- Ergonomisk korrekt fit
Hvorfor skal du købe dit produkt hos OneOpenSky?

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Produktet vil være hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2018