Cerrados Long Sleeve T Shirt Dark Slate

Varenummer 21776100020
279.00 kr 399.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Burtons Historie

Burton er efterhånden blevet et af de bedst etablerede snesports brands indenfor snowboardudstyr, snowboards og snowboard tøj. Burtons Historie startede tilbage i 1977, hvor Jake Burton dedikerede sit liv til at tage snowboarding fra baghaven og ind på pisterne. Efter at snowboarding er vokset, har Burton haft et stort fokus på at udvikle de bedste produkter i samarbejde med verdenseliten af atleter indenfor snowboarding. Gennem de sidste 40 år har Burton præget udviklingen og snowboard sporten med nye innovationer og designs, som i den grad har sat sit præg. I dag er bæredygtighed blevet en del af alt hvad Burton gør og står for. Burton er en af foregangsmændene for konstant at søge et lavere bæredygtigt indtryk, så vi alle kan have mere glæde af snesporten. Dette samme gælder indenfor Burtons tekstil, hvor de også har et stort fokus på bæredygtighed og det grønne miljø. Dette ses også igennem dette produkt, der er stemplet med Burtons blueprint.
Produktinformation

Du finder her Burtons Cerrados langærmet t-shirt, der er pyntet med en række forskellige prints, for at give trøjen noget liv. Ned af venstre ærme, er der printet ”BURTON”, som giver den det klassiske Burton look.
Detaljer:

- Massere print
- 100% bomuld
- ”BURTON” langs venstre ærme
Hvorfor skal du købe dit produkt hos OneOpenSky?

Vi står hos One Open Sky i Herning, København og på telefonen - 97 12 29 65 - altid klar til at hjælpe dig. Vi vil altid bestræbe os på at kunne bestille en anden størrelse hjem, hvis din størrelse er udsolgt, eller hvis du finder en anden style mere interessant.
 

Specifikationer

  • Årgang: 2020S
  • Brand: Burton