ANTI-SOCIAL 2017

Varenummer 10960103000
2949.50 kr 5899.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Drop stolelifterne og gå efter frihed og fitness ved at udforske bjerget med Burton Anti-Social Splitboard. Med Burton Anti-Social splitboard får du et board, der er perfekt til backcountry-ture, hvor du kan få sved på panden og opleve en natur du ikke ser fra pisten.

Anti-Social er det split board på markedet, der er lettest at lære at køre på. Med letvægtsdesign og en progressiv, taperet form, flyder boardet let og ubesværet over dyb sne og glider let op ad bjerget.

Boardet har Split Channel monteringssystem, der er det stærkeste, hurtigste og mest justerbare monteringssystem, der er lavet til splitboards. Det betyder, at du let, hurtigt og uden problemer kan gå fra at have boardet splittet til samlet.

Boardet fungerer bedst med The Classic og Hitchhiker bindinger samt Burtons G3 High Traction Climbing Skins.

Terræn: Backcountry, Splitboards
Niveau: Expert


Profil: Directional Camber
En blanding af rocker og camber i nosen kombinerer float og kontrol, mens camber under den bagerste fod, sørger for power og stabilitet.

Shape: Directional (12 mm taper)
Det klassiske board shape, designet til at have bindingerne placeret lidt tilbage på boardet, for at koncentrere pop in tailen, samtidigt med at du får masser af løft, flow og kontrol i alle typer terræn. Anti Social Split-modellen har 12 mm taper, hvilket betyder at nosen er bredere end tailen. Det giver smoothe sving, stabilitet ved fart og ekstra float.

Flex: Directional
Directional flex giver øget pop i tailen og en mere dæmpet tip for bedre kontrol i alt slags terræn.

Kerne: Super Fly II
FSC-certificeret Super Fly II 700 gram kerne med Squeezebox. Stærke og lette træsorter på specifikke områder af kernen til at give pop, styrke og reduceret vægt.

B>Fiberglas: Triax - Tre lag glasfiber, der giver et alsidigt flex, øget styrke og mere pop.

Base: Sintered WFO - Slidstærk, porøs og ekstra holdbar. Super god voks absorbering, der giver et bedre glid. WFO - Ved at tilføre en speciel formel af voks dybt ind i porerne af dette ekstra-absorberende materiale med høj massefylde, opnår Burton en ultra holdbar, slidstærk og mega hurtig base der forbliver ”Wide F!#@ing Open” hele sæsonen, dag efter dag.Detaljer:

Split Channel Pre-Mounted med Channel kompatible pucks: Med Split Channel får du det stærkeste, hurtigste, letteste og mest justerbare monterings system, der nogensinde er tilbudt til splitboard. Alle Burton splitboards med Split Channel kommer med pucks pre-monteret for nem setup.

Balanced Freeride Geometry: Skal man have Twin eller Directional shape? Det er et spørgsmål som Balanced Freeride Geometry sætter en stopper for. Tilbagetrukken camber og sidecut, der er centreret om din holdning, skaber en twin freestyle følelse når der køres på et fladt underlag.

Super Sap® Epoxy:
Super Sap er harpiks udformet med bio baserede materialer, der reducerer CO2 udledningen i forhold til konventionelle oliebaserede epoxy. Mindre olieforbrug betyder endnu mindre CO2 udledning pr. board.

Pro-Tip: En tyndere top og tail reducerer sving-vægt og giver bedre mobilitet.

Infinite Ride: Burtons eksklusive teknologi hvor boardet bliver ”overbygget” fra start, hvorefter en maskine presser det overskydende pop ud af boardet. Det betyder at boardet bibeholder sit flex, pop og styrke fra dag ét og sæson efter sæson.

Squeezebox: Burtons unikke Channel System giver mulighed for at ændre tykkelsen på selve kernen og dermed skabe et bedre forhold mellem lav vægt og optimalt flex/pop. Tykkere og kraftigere sektioner på inder- og ydersider af bindingerne giver mere pop og bedre energioverførsel, mens tyndere mere fleksible sektioner under bindingerne giver mere flex. Sådan boardet bliver kvikkere, mere stabilt og nemmere at presse.

Læs mere >
 

Specifikationer

  • Season Code: 2017W
  • Brand: Burton
  • Terræn: Freeride/offpiste, Splitboards
  • Niveau: Expert, Øvet
  • Snowboard profil: Powder Rocker