Brilliant Jktm Red Orange/Ebony

Varenummer LC1399400
1,959.00 kr 2,799.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information

Ved at samle Salomons ski-know-how har de opdateret dette fede design med et nyt look, premium PrimaLoft-isolering, optimeret udluftningssystem og elastiske komponenter. Hver detalje - pasform, åndbarhed, varme og vejrbeskyttelse - er nøje gennemtænkt, så du kan fokusere på at nyde den nedadgående spænding.
Dette er en af de bedst sælgende Salomon jakker, der følger alle dine bevægelse med masser af strækbarhed, en aktiv pasform og MotionFit-konstruktion. Stoffet har egenskaberne 20k/20k og det holder altid elementerne ude, samtidig med at det er ekstremt åndbart. PrimaLoft Black Eco 100g isolering er lavet af genbrugsmaterialer og giver dig al den varme og komfort, du har brug for på din næste skiferie.

Detaljer:

- Vægt: 985
- Åndbarhed: 5/5 på Salomons skala
- Vandtæthed: 5/5 på Salomons skala
- Letvægt: 2/5 på Salomons skala

Salomon’s historie

Salomon har været til stede i de franske alper siden 1947. Deres lidenskab for udendørs sport, nye teknologier og håndværk har drevet dem, og gør det stadig, til at skabe formidabelt udstyr, så du frit kan nyde og udfordre dig selv i det fri.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!

Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Salomon
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Herre