Brier Mitt Black

Varenummer BRM-D-S-HIP-BK
299.00 DKK 489.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Et ordentligt par handsker kan være altafgørende på de kolde og varme dage, hvor ting som udluftning og isolation spiller en stor rolle. Vi garanterer dig dog, at du ikke blive skuffet med disse handsker fra POW, der er ideelle til alle dage på pisten, om det er carving, freeride eller freestyle er disse handsker super gode. Gennem robust læder ved håndfladen, vandtætte HIPORA indsæt og en isolation, af Thinsulate giver disse handsker dig top komfort i form af varm og kvalitet.

Detaljer:
- Årgang 2021
- Lavet til mænd
- Fra mærket POW
- Skal: Poly dobby skudstrækning W/DWR 15k/10k
- Palm: "Grade A" læder
- Indsats: HIPORA® vandtæt indsats
- For: Premium anti-pille polyester mikrofleece
- Isolering: 3M ™ Thinsulate ™ 150C / 100C
- Lukning: Ribstrikket manchet

POW’s historie
På en skitur til Washington State ski resort, drømte Dustin Goss om udviklingen af den optimale skihandske. 5 år senere lancerede han den første handske fra POW, som i dag er kendt blandt hele industrien for sit ''Build To Last" koncept. POW fokuserer på kvalitets læder, som designes mod en varm, men samtidig flot handske, lige meget hvilke forhold skihandsken skulle bevæge sig ud i.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på +45 97122965 (Butikken i Herning) eller +45 35820777 (Butikken i COPENHAGEN).
 

Specifikationer

  • Brand: Pow
  • Årgang: 2022W
  • Køn: Dame