Boys Oak Full-Zip Hoodie - Kelp Birch Camo

Varenummer 16234110960
269.00 DKK 449.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Denne stilfulde og lækre hoodie fra Burton til børn kan bruges i hverdagen, til udendørs idræt og på skiferien. Hoodien kommer i et Kænguru-design, så du har et varmt og blødt sted til dine hænder, når armene trænger til hvile eller til opbevaring, hvis bukserne ikke har lommer. Et hul til tommelfingeren gør den ekstra behagelig i det kolde vejr, mens en lille port til headphones gør det belejligt at lytte til musik.

Detaljer:
- DRYRIDE thermex
- Tommelfingerhul i ærmer
- bluesign stemplet

Burton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er slet ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stabelen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne. Fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris. Du finder et rigtig stort udvalg af snowboardudstyr fra Burton herunder Snowboards, skijakker, snowboardstøvler, snowboard tasker og meget mere.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2020-21
  • Køn: Junior
  • Materiale: Tech