Boys Bever Insulation Jacket arub blu-grey mel

Varenummer BS15-G04S-75654
649.00 DKK 1,299.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Quiltet isoleringsjakke holder unge skiløbere varme og i stand til at bevæge sig frit med KJUS FAST THERMO isolering og en elastisk hætte. Rummelig, normal pasform gør lagdeling let. DWR-behandling holder våd sne eller let regn ude mens indvendige opbevaringslommer forhindrer små genstande i at gå tabt.

Detaljer:
- VISLON YKK lynlås midt foran
- Fast hætte med elastik
- Indvendige opbevaringslommer
- Indsatte ærmer
- Forlommer med skjulte YKK lynlåse

Historien bag Kjus
Den første KJUS-samling blev lanceret i 2000 af Lasse Kjus og Didi Serena, den ene olympisk ski-mester fra Norge, den anden en iværksætter fra Schweiz. I løbet af et spil golf snakkede de to om principperne indenfor professionel golfbeklædning, hvor de kom frem til nøgleordene bevægelighed og komfort. De synes det var ærgerligt, at markedet manglede tøj, der var udviklet med disse tanker og derfor gjorde de det til deres mission at udfylde hullet.
Lige siden den dag har Kjus lavet tøj af høj kvalitet til mange forskellige former for sport og i dag kan de kalde sig en af de største mest respekterede udviklere af beklædning til mænd, kvinder og unge indenfor mange sportsgrene.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Kjus
  • Årgang: 2020-21
  • Køn: Junior
  • Jakke lukning: Jakke
  • Fit: Regular
  • Isolering: Foret