Boys Ben Jacket atlanta-int green

Varenummer BS15-I02S-21883
1,199.00 DKK 2,399.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Denne fede jakke fra Kjus vil med garanti gøre dig mere komfortabel og gøre dine skidage endnu længere end de er lige nu. Den varme pasform vil holde dig tør hele dagen og den fede stil gør dig til en af de sejeste skiløbere på pisten. Lommerne er placeret strategisk udvendigt og indvendigt for at gøre belejligheden endnu bedre for dig når du sidder i lifterne eller skal have et ekstra par google mes i løbet af dagen.

Detaljer:
- Strategisk placerede lommer
- Fastmonteret hætte
- Justerbare ærmer ved håndled

Historien bag Kjus
Den første KJUS-samling blev lanceret i 2000 af Lasse Kjus og Didi Serena, den ene olympisk ski-mester fra Norge, den anden en iværksætter fra Schweiz. I løbet af et spil golf snakkede de to om principperne indenfor professionel golfbeklædning, hvor de kom frem til nøgleordene bevægelighed og komfort. De synes det var ærgerligt, at markedet manglede tøj, der var udviklet med disse tanker og derfor gjorde de det til deres mission at udfylde hullet.
Lige siden den dag har Kjus lavet tøj af høj kvalitet til mange forskellige former for sport og i dag kan de kalde sig en af de største mest respekterede udviklere af beklædning til mænd, kvinder og unge indenfor mange sportsgrene.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Kjus
  • Årgang: 2020-21
  • Køn: Junior
  • Jakke lukning: Jakke
  • Fit: Regular
  • Isolering: Foret