Boxer Kite Blue S26 2022

Varenummer S26K-BO-BL
4,999.00 DKK 9,999.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

Produkt information
Boxer fra Naish er udviklet til All-around freeride, Let vind og foiling. Det mest karakteristiske ved dragen er at det er en 1-strut. Det betyder at der kun sidder 1 strut centralt placeret på dragen vhilket gør den utrolig let og i stand til at flyve i meget lav vind. Dragen er nem at kontrollere og har fantastik power i low-end. 1-strut designet sørger for at dragen flyver længere tilbage i vinduet så den ikke overhaler dig og giver samtidig en rotations-akse som sikrer dig god performance i sving selv i let vind.

Er dette kiten for dig?:
Er du til let vind og/eller foiling så er boxer perfekt til dig. Super direkte kontrol med en letvægtsdrage som giver dig mange dage på vandet og gode egenskaber hvad end du er begynder øvet eller pro.

Detaljer:
- Quad-tex canopy
- HT-tensile thread fortification
- Aramid Patches
- Diagonal Load Seam
- Pregressive Profile
- One Point inflation
- Anti-Stiction Window
- Luff Strut

Egenskaber:
- Let vinds performance
- Foil-klar
- Direkte kontrol

Naish’s historie
Naish sætter en ære i at producere de ting, der skaber uforglemmelige oplevelser hos deres kunder. Naish udvikler deres produkter i tæt samarbejde med både ingeniører og professionelle atleter. Når Naish samtidig kun bruger de bedste materialer, så har man opskriften på noget helt unikt. De sætter en ære i at have produkter til alle; lige fra professionelle, weekendkrigeren og til førstegangsbrugere.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Naish
  • Årgang: 2022
  • Kite type: Allround/freeride