3D Race S9 Såler

Varenummer 01-0400-066
559.00 DKK 699.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
At fryse sine fødder på pisterne kan være noget af det værste overhovedet og kan sende dig på hoved hjem i seng, efter en alt for kort dag. Undgå lige præcis dette problem med lækre varmeisolerende såler fra Bootdoc. Udover den dejlige varme som sålen tilbyder, kan du også forvente dig en højere komfort, da denne specialdesignede sål er noget mere gennemtænkt end de fleste standardsåler.

De sidste par år er Indlægssåler blevet super populære og det skyldes nok, at de kan optimere fodens ydeevne, så kræften fra skistøvlen overføres mere direkte til skiens kantgreb. Derudover kan nye såler sørge for, at foden slapper mere af under skiløbet, hvilket giver en bedre balance og kropsholdningen. Sidst men ikke mindst kan Indlægssålen hjælpe mod skinnebensbetændelse, lyskeproblemer og lindre smerten i fødder, knæ, hofte og ryg. Som du nok kan høre, er der mange grunde til at opgradere.

Detaljer:
- Perfekt støtte takket være en perforeret grip overflade
- Ekstra lys takket være et Flex-Cambrelle bundlag
- Maksimal stabilitet pga. integreret midterste og bageste fodstabilisator
- Fremragende sål med lav volumen

Bootdoc’s historie
BOOTDOC designer såler til skistøvler, som garanterer den højeste komfort. BOOTDOC leverer alt fra skræddersyede såler til sokker med elektronisk varme, og vælger man et produkt fra deres linje, så er man ikke i tvivl om et kvalitetsprodukt - perfekt til vintersport.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Bootdoc
  • Årgang: 2022-23