Blueprint 4/3+ Chest Zip Full Våddragt

Varenummer 5417-FA5
3,449.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Denne sæsons våddragter fra O’Neill byder på mange nye features, men beholder stadig det bedste fra sidste sæson. O’Neill laver våddragter med 0,5mm ekstra tykkelse omkring mave, ryg og det øverste af benet mens neoprenen ved armene og læggen har et mindre lag, der gør dragten mere fleksibel og behagelig. Denne version af våddragten er tynd, men du kan også se nærmere på 5/4+, hvis du ønsker en lidt tykkere våddragt med samme teknologier. Blueprint teknologien, der bruges i mange af den nye sæsons våddragter fra O’Neill, har mange forskellige fordele. Teknologien er udviklet i takt med den øgede fokus på mikroplast i havet og firmaet bruger 100 plastikflasker pr. våddragt. Derudover bruger O’Neill også ting som genanvendte øster og gamle dæk til at skabe dette års bæredygtige og nytænkte line-up af våddragter.

Detaljer:
- F.U.Z.E. Closure (lynlås på bryst)
- Redzone vandtæt lynlås
- 360° Barrier With Drainholes (F.U.Z.E.)
- Plasma-forseglinger ved håndled og ankler

Specifikationer:
- Stitch-less Seam Teknologi
- Arme og skuldrer: TechnoButter 3X
- Bryst/Ryg/Lår/Numse: Nova Skin Air Graphene Fire Wall
- 0.5mm Extra thickness for even more warmth
- Aqua Alpha Solvent Free Neoprene Lamination

O’Neill’s historie
O’Neill har produceret våddragter i mere end 65 år, og er i dag kendt for at værende det førende våddragtsbrand i verden. O’Neill blev grundlagt af Jack O’Neill. Jack var en pioner inden for surfing og åbnede i 1952 verdens første surf butik i San Francisco, Californien. Californien er kendt for dets højkvalitetsbølger. Hvad mange ikke har ”in mind” er at vandtemperaturen er forholdsvis lav. Dette gav Jack anledning til at producere verdens første våddragt, så han kunne surfe året rundt – og O’Neill blev til. O’Neill har siden begyndelsen haft stor fokus på innovative løsninger, kvalitet, slidstyrke, performance og design. Produkterne bliver produceret på fabrikken AREA 52 og udviklet og testet i samarbejde med nogle af verdens bedste surfere, som bl.a. Jordy Smith, Cory Lopez and Tim Reyes.
OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: O'Neill
  • Årgang: 2021S
  • Køn: Herre
  • Neopren tykkelse: 4 mm
  • Lukning: Chest zip