Blossom Snowboard

Varenummer 22943100000
3,299.00 DKK 4,129.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produktinformation
“New kid, on the Block!” Blossom er et helt nyt board i Burtons sortiment designet til park, pist og leg.

Boardet har både twin shape og -flex. Det betyder, at nose og tail er symmetriske og, at du uden problemer kan skifte imellem at køre regular eller switch. Den symmetriske shape sikrer også god balance på rails og boxe samt i eventuelle rotationer. Boardet kommer med et flex der ligger lige imellem blødt og legende og stift og aggressivt; et ”sweetspot” om man vil. Camberen sikrer et godt skær på pisten, og sublimt kantgreb igennem hele svinget – selv ved høj fart. Samtidig vil du opleve god respons og et fedt pop!

Boardet er udstyret med en Super Fly II 700G Core og Dualzone EGD, en kombination der giver maksimal respons, kantgreb og styrke. Dertil er torsionsstivheden styrket ved hjælp Triax Fiberglass med Carbon I-Beam. Deraf et super alsidigt board, der kan bruges til det meste.

Alt-i-alt det oplagte valg, hvis du er på udkig efter et board der egner sig til ”sjov og ballade”.

Specifikationer
BEND: Camber
FLEX: Twin Flex
SHAPE: Twin
CORE: Super Fly II 700g Core
BOARD MOUNT: Channel Board Mount

Burton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stablen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne som fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris.
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2021-22