Blade - Dameski 2021/22

Varenummer 19F0025.101.1
2,699.00 DKK 5,399.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

OBS: SKI-ONLY - Denne ski leveres uden binding. Ved tilkøb af binding, monteres bindingen gratis.
For korrekt montering skriv følgende oplysninger i bemærkningen når du gennemfører ordren:
1. Støvlens mm mål (står på hælen, fx 307 mm)
2. Skiløberens vægt i kg.

Dette er en ski der kræver montering af en borebinding, ved montering af borebinding fraskriver du din fortrydelsesret, jf. vores handelsbetingelser.

Produkt information
Skiene som ingen andre på markedet. Med en aggressiv og adræt form, snæver venderadius og en skovl klar til at pløje gennem alt, der kommer i vejen, åbner Blade og Blade W muligheder for at have det sjovere, end du nogensinde har oplevet på bjerget. Udstyret med en Aspen Core og Gas Pedal Metal blev Blade & Blade W udviklet i samarbejde med den side af din hjerne, der higer efter en følelse, den ikke engang har oplevet endnu.
Skien er udstyret med directional flex, hvilket vil sige, at dens blødere spids flyder og starter let sving, mens den stivere hale giver kraft, stabilitet og kontrol med høj hastighed. Derudover har skien det som hedder 5CUT™ MULTI-RADIUS SIDECUT. Altså har skien fem forskellige radius, som er blandet ind i dens sidecut. Resultatet heraf bliver en bred vifte af svingformer og en intuitiv fornemmelse.
Det der gør denne ski helt særlig er teknologien ”Gas Pedel Metal”, som er titanal fokuseret på tværs af skibredden. Dette giver øget kantgreb og vridningsstabilitet, mens den bevarer en livlig fornemmelse langs skiens længde. To uafhængige Titanal-stykker med spids og hale tilføjer ekstra kraft og energi.

Detaljer:
- Vægt: 1650 g/ski (160)
- Drejeradius: ”Tight”
- Flex: Stiv
- Ski konstruktion: Full sidewalls (Ultra-High Density Polyethylen lodrette vægge over kanterne absorberer vibrationer og giver kraftfuld energitransmission)
- Trækerne materiale: Aspen
- Dimensioner (mm): 140-92-114
- Kørerniveau: Avanceret og Expert
- Ekstra teknologier: Gas Pedal Metal + Fatty Base™ Sintered 1.7 mm

Kørestil: All-Mountain og Freeride

Profil: Denne ski kommer med en klassisk camber under bindingen og en rocker i næsen. Dette holder skien ekstremt manøvredygtig i pudder og giver den et fantastisk løft. Camberen giver dig godt kanthold og hurtig kraftoverførsel.
 

Specifikationer

  • Brand: Line
  • Årgang: 2021-22
  • Køn: Dame
  • Skitalje bredde: 90-94
  • Ski type: Allmountain, Dameski, Freeride, Pisteski