Blade Plus Snowboard 2023/24

Varenummer N.22.SNM.BPL.XX
3,599.00 DKK 4,499.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Blade Plus er en seriøs opgradering, der besidder en hel kunst af at kunne carve. Med samme revolutionerende shape som Blade har Nidecker sat et Carbon-lag ind som toplag, fra nose til tail, som giver en sublim respons og uovertruffen stabilitet ved høj hastighed. Smadrer dette board med sine kanter og hold fast, mens den udsøgte geometri klarer resten: En nedskåret nose og tail, gør boardet mindre, men fastholde samme kantgreb som et længere board ville have. Det giver en suveræn manøvredygtighed hvor det gode kantgreb stadig fastholdes.

Nideckers hurtigste base er sat I dette board, hvilket er en kerne der påviser en kunst for sig selv med evnen til at carve som en pro. En super tætte race-grade P-tex med carbon nanopartikler indsat i bunden, giver en silkeblød fornemmelse hen over sneen, uanset hvilke forhold den bliver udsat for. Dette board er let, stift og hurtigt.

Dette board er perfekt til fartdvævlen, som søger et board, der er stabil under de virkelig høje hastigheder. En board der kan holde sig i kontrol, når man troede det ikke burde være muligt. Det er meget stift med en aggressiv profil, og derfor anbefales det til øvet snowboardere.Spefikationer:
- SHAPE: Directional
- PROFIL: Positive Camber
- FLEX: 10/10
- KERNE: N-9000, Master core


Størrelse Waist Bredde Binding Størrelse
158 254mm -
162W 262mm -

 

Specifikationer

  • Brand: Nidecker
  • Årgang: 2023-24
  • Køn: Herre
  • Snowboard profil: Camber, Directional Camber
  • Terræn: Piste