Bent Chetler 100 + War 11 Mnc Green

Varenummer AAST01406
3,699.00 DKK 5,099.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Det mest alsidige medlem af Bent Chetler-familien er Atomic Bent Chetler 100, der viser vejen overalt. Freeride/All-Mountain skien er designet af ski-legenden Chris Benchetler. Skien er en smallere version af den prisvindende signaturmodel, der tilbyder en sprød 100 mm talje for maksimal alsidighed. Den retningsbestemte form fra Bent Chetler 100 har HRZN Tech i spidsen og halen, der giver et øget overfladeareal, mens en let Woodcore og generøs Powder Rocker er designet til at skære ned i bjerget. Uanset hvilke forhold du kører skien i vil den altid holde dig oven over sneen.

Detaljer:
- Dura Cap Sidewall
- Directional Shape
- Light Woodcore
- HRZN Tech Tip & Tail
- Directional Shape
- Structured Topsheet
- Powder Rocker 20/70/10Atomic’s historie
Atomic er et af de mest vel- og anerkendte vintersportsmærker i hele verden! Hvis du har været på skiferie før, kan vi næste garantere dig, at du har set Atomic ski, støvler eller stave. Brandet er en af de helt store spillere og levere kvalitet og fedt design, sæson efter sæson.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Atomic
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Dame, Herre
  • Terræn: Freeride