Live Fit 90 W Black/Anthracite0 Skistøvler

Varenummer AE5016660
1,249.00 DKK 2,499.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Denne lækre damestøvle fra HEAD egner sig bedste til de kvinder, der har svært ved at være i nogle af de klassiske smalle skistøvler. Har du en lidt bredere fod er det helt sikkert værd at tjekke Live Fit 90 W ud! Så snart man har gledet foden i støvlen justere sålen sig efter fodens individuelle form. Når det kommer til flex er støvlen forholdsvis stiv, hvilket gør carving på pisten nemmere og lettere. For at gøre støvlen ekstra isolerende er den lavet med et lag Thinsulate 3M, der gør den varm og behagelig på selv de koldeste dage.

Detaljer:
- 35mm Velcro Strap
- Passer bedste til brede fødder
- 2 Live Fit Panels
- 3M Thinsulate Insulation
- Mega Buckles

HEAD’s historie
Hvis du ikke allerede kender til mærket Head kræver det intet mindre end at kigge på de andre skiløberes ski på din næste skiferie. Head er et af de ledende brands indenfor vintersport og dette er selvfølgelig med god grund. År efter år leverer Head verdensklasse ski til top atleter og skientusiaster, så hvis du køber udstyr fra HEAD bliver du ikke skuffet!

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Atomic
  • Årgang: 2017-18
  • Køn: Dame
  • Støvlebredde: 103 mm
  • Skistøvle Flex: Flex 90