Atlantis Skijakke - Purple Bla

Varenummer SMT043-B
479.00 DKK 1,599.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information

Atlantis Jacket fra Picture er en isoleret og vandafvisende pulloverjakke, der giver varm og behagelig beskyttelse i koldere vejr.

Atlantis Jakken er konstrueret i 100% genanvendt polyester, belagt med en DWR-behandling og giver vandafvisende beskyttelse designet til at holde dig tør og behagelig under vilde vejrforhold. Sorona syntetisk dunisolering er et plantebaseret materiale, der er det bedste alternativ til naturlig dunisolering, som bruges til at give varme i Atlantis-jakken.

En elastisk hætte og justerbare ærmer forneden hjælper med at forsegle det kolde vejr, så du holder dig varm uanset vejret. Atlantis jakken har en lynlås på brystet og forlommer, perfekt til at holde dine små ting organiserede.

Detaljer:

- Konstruktion: 100% genanvendt polyester
- Isolering: Sorona syntetisk dunisolering
- Lommer: Bryst- og forlommer
- Hættekonstruktion: Fast
- Pasform: Normal
- Tefon Ecoelite PFC-fri DWR-behandling
- Halv lynlås
- Elastiske ærmer, forneden og hætte
- Ekspeditionslogo

Picture’s Historie

Picture blev skabt i 2008 af tre barndomsvenner. De havde alle tre lagt det meste af deres liv og fremtid ud foran dem gennem familievirksomheder som de skulle overtage - men de drømte om noget andet. Deres passion for skate- og snowboarding var for stærk til at de kunne lade den ligge i fortiden, så de startede Picture. I dag er Picture et stort anerkendt mærke, der er udbredt i det meste af verden. Som en af mange prøver Picture at implementere den grønne dagsorden i virksomheden, hvor de gerne vil gøre foretagendet så bæredygtigt som muligt.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!

Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Picture
  • Årgang: 2020-21
  • Køn: Herre
  • Jakketype: Overgangsjakker
  • Jakke lukning: Jakke
  • Fit: Regular
  • Materiale: Tech