Ashlar Ins Jacket Purple Haze

Varenummer H0452014-PUH
1,089.00 kr 1,549.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information

Hold dig til Ashlar, når du skal være udenfor i koldt vejr. Denne vinterjakke til kvinder med V-Science 2-lags skal og 80g lækker isolering, tager 20 års erfaring fra sneen og kombinerer det med 10K vandtæthed. Den fede favre og det seje tryk kommer i en slank pasform, der fremhæver taljen. Desuden leveres jakken fyldt med førende teknologi som fx Zip Tech, der gør det muligt, at forbinde din jakke med dine bukser og herigennem sikre dig en super varm og komfortabel jakke.

Detaljer:

- Vandtæthed: 10.000 mm
- V-Science 2-lags
- Smal pasform
- Taft foret
- 80 / 60g isolering
- Lynlås Tech jakke-til-buks Interface
- Meshforede lynlåseåbninger
- Justerbart snefang
- Medielomme
- Varme: 8/11 på Volcoms skala
- Tørhed: 8/11 på Volcoms skala

Volcom’s historie

Volcoms historie begynder i 1991, da brandet bliver født i Californien, USA. Volcom er drevet af deres vilje til hele tiden at optimere produkterne, hvilket også forklarer deres kerneværdier: at de selv bruger deres produkter, at de er drævet af deres produkter, at produkterne har en lang levetid og at produktionen skal være bæredygtig. Alle disse faktorer spiller sammen for at skabe de bedste kvalitetsprodukter.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!

Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Volcom
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Dame