Arma Core Natural Winner Bio Resin Green US Box

Varenummer 2099210001040
749.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Disse finner tilbyder en perfekt justeret fleksibilitet kombineret med en ultra let vægt. Deres fleksibilitet giver dem mulighed for at lagre energi og derefter frigive det på det rigtige tidspunkt i sving i bølgen, mens deres naturlige stivhed optimerer håndteringen på fladt vand. Armacore finner findes som centrale og sidefinner til Hypernut-modellen i Blue Carbon, Pine Tek, Starlite Pro og Starlite teknologier. Alle andre modeller i Starlite-teknologi bruger kun denne teknologi til centerfinnen.

Detaljer:
- Lavet med genbrugte plastflasker, der ellers ville komme ind i lossepladsen eller værre, havene.
- Kræver mindre energi end traditionel genanvendelse, hvilket generelt sparer CO2-emissioner.
- Reducerer afhængigheden af at bruge jomfruelige materialer, da materialerne kan genbruges eller regenereres til nye bio-produkter.

Starboard’s historie
Starboard blev grundlagt i 1994 af Svein Rasmussen, en verdensmester inden for windsurfing og olympisk atlet. Sammen med kunder og partnere viser Starboard interesse på ethvert niveau for at beskytte vores oceaners skrøbelighed, samtidig med at de fremstiller det bedste vandsportudstyr til professionelle og nybegyndere, understøttet af endeløse verdenstitler og produktpriser. Tiki-mærket med rødder i Ny Kaledonien, Norge og Thailand er fortsat det førende mærke inden for windsurfing og paddel boarding og har været det i snart 2 årtier.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Starboard
  • Årgang: 2024