APOLLO BLUE 2018

Varenummer KO8APOLLO-C2
5,039.00 DKK 12,599.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Hvis du leder efter en alsidig flot drage, der kan det hele, så er Apollo fra Cabrinha noget for dig. Dragen her er lavet til freeride, men kan faktisk lidt af det hele, så du aldrig er begrænset. Det er en af de mest effektive drager ift. den størrelse, fordi den fanger meget vind, selvom den ikke er specielt stor.

Detaljer:
Kørselstype: Freeride / Allround
Mærke: Cabrinha
Type: SLE
Pumpe: Ja
Antal stivere: 5
Linjelængde: 22m
Variabel bjælkelængde: JaCabrinha’s historie
Cabrinha Kites blev grundlagt, inspireret og drevet af vand-entusiasten Pete Cabrinha. Cabrinha producerer kitesurfingudstyr til vandsports-eventyrere over hele verden. Petes tilgang til innovation har været drivkraften bag Cabrinha’s udvikling og har holdt brandet teknisk og kulturelt forbundet med dets kunder. Efter at have slået sig sammen med Neil Pryde i 2000, har Cabrinha haft stor gavn af Pryde-gruppens langtrækkende historie med at producere sejlads og sejlsport.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Cabrinha
  • Årgang: 2018
  • KITE-TYPE: Allround/freeride