Alta Tech LS Crew 9 Iron Camo

Varenummer 100385-1017-166
749.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Denne lækre stilfulde trøje fra Mons Royale følger alle de retningslinjer, som brandet står for. Den er super lækker og er lavet i 100% merinould, der er virkelig behageligt. Trøjen kommer med en lynlås, der går ned til brystet for ekstra alsidighed. Brug trøjen som underlag på de kolde dage i bjergene eller brug den som det eneste toplag på de varmeste.

Detaljer:
- 190 grams letvægts merinould
- Slim fit
- Høj åndbarhed
- God fleksibilitet
- Bedst egnet som baselayer


Teknikken bag Mons Royale
Mons Royale er en af de førende brands, til at anvende merinould i deres produkter. Men hvad gør merinoulden for din oplevelse, ude i det fri, spørger du sikkert?

Merinoulden stammer fra bjerggeder, der har levet i kolde- og vindblæste forhold i de New Zealandske bjerge, hele deres liv. Disse omgivelser har sørget for at uldens struktur er sammenpresset på en helt unik måde. Dette sikrer dig et produkt, der ikke kommer til at lugte af sved, holder på varmen, er sved transporterende og åndbart, samt er et blødt materiale. Merinoulden giver dig alle de kvaliteter, som du kunne ønske dig.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Mons Royale
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Herre