Alpha Snowboard 2022/23

Varenummer N.22.SNM.ALP.XX
2,379.00 DKK 3,399.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

Inspireret af naturen, sætter Alpha en ny standard indenfor snowboarding. Skær ubesværet gennem pudder, skær rene linjer ned ad stierne eller berør trænålene på din tur mellem træerne; det hele handler om flow. En 3D spooned næse – baseret på profilerne af havpattedyr – giver maksimalt flyd og let drejning, mens den subtile klemme bag på sidecuttet efterligner en rovfugls hale, og hjælper den med at synke i dyb sne.

Under overfladen har Alpha en livlig NDK-kerne lavet af bæredygtig schweizisk poppel, kombineret med et kulfiberlag for endnu mere pop. Vibrationer holdes på et minimum takket være deres Absorbnid™ forside. Alpha har glatte overgange fra kant til kant og alsidige flex gør den til det perfekte snowboard for kreative bjergsurfere som Matieu Crepel.

TEKNISKE DETALJER
KONSTRUKTION - PREMIUM SANDWICH
Denne konstruktion er på næste niveau. Den øger kraften og responsen fra deres standard sandwichproduktion. Tilføjelse af avancerede materialer som Carbon og Kevlar® giver brættet mere pop og forbedret stødabsorbering.

TOP - ABSORBNID
Absorbnid er et innovativt top lag designet til at absorbere uønskede vibrationer. Dette giver Nidecker mulighed for at udvikle responsive, dynamiske boards, der stadig giver dig en jævn og gladfuld tur.

INSERT - 4/2-6
Med 6 rækker indsatser for hver 2. cm giver denne kombination dig mulighed for at justere din holdning til den optimale position og fungerer med alle bindinger på markedet. Deres referenceposition er den næst snævrest mulige position.

GLASFIBER - BIAX PLUS
Biax Plus bevarer egenskaberne fra deres testet 90° biaksiale glasfibervæv, men de bruger mere glas for at forbedre kraftoverførslen. Den er kompromisløs i sin respons og energiafkast. Den er elsket og eftertragtet af ryttere, der søger efter en god blanding af stivhed og fleksibilitet, uanset hvor de kører.

TRÆKERNE - NDK SWISS CORE
NDK Swiss Core er hjertet og sjælen, der gør deres nye Instinct-serie så speciel. Dens navn fortæller dig alt, hvad du behøver at vide. Denne kerne er fremstillet i Schweiz med passion for bæredygtigt lyst poppeltræ. Det betyder at dets FSC- og PEFC-certificeringer, har nået de højest mulige standarder med hensyn til bæredygtig skovforvaltning og produktion langs hele Nideckers forsyningskæde.
Base - N-7000

N-7000 er udviklet eksklusivt til Nidecker og er en ekstremt hård, sintruderet base med tilføjede kulstofnanopartikler, der giver enestående evner til snowboardet.

TILSÆTTEDE FIBER - POP CARBON
Strategisk placering af carbonfibre fra halen til de bagerste indsatser og fra næsen til de forreste indsatser, hvilket resulterer i et mere reaktivt bræt med øget pop og stivhed. Dens vibrationsdæmpende egenskaber gør den ideel til mere aggressiv kørsel under alle forhold.


Er du stadig i tvivl?
Hvis du har flere spørgsmål om snowboardet, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes over Mail eller Telefon, men et kig forbi en af vores butikker i Herning og København er også velkommen.
Mail: info@oneopensky.dk
Telefon: 97 12 29 65
 

Specifikationer

  • Brand: Nidecker
  • Årgang: 2022-23
  • Køn: Herre
  • Snowboard profil: Camber, Directional Camber, Rocker
  • Terræn: Allmountain