Alltrack Pro 100 - Bordeaux Skistøvler

Varenummer RBI3080
1,959.00 DKK 2,799.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Rossignols historie:
Rossignol er indenfor outerwear og i særdeleshed vintersporten verdenskendt. De har siden 1907 produceret produkter i verdensklasse kvalitet, og dette gælder alle elementer af snesporten. Rossignol har de seneste år haft miljøet i centrum, når der har skulle fremstilles produkter. Til denne vision har de sat sig nogle ambitiøse mål, så vi alle sammen får en mere bæredygtig og miljøvenlig planet. De vil til 2050 skærer hele deres udledning af CO2 væk, så de bliver 100% bæredygtige. Dertil fokuserer de i stor grad på at mindske deres forbrug af diverse affaldsprodukter. De har de senere år også fokuseret på at producere økologisk og genanvendeligt tøj, som igen skal resultere i en bedre og grønnere verden. Rossignol kæmper derfor ikke kun på at reducere deres CO2 udslip, men har flere bolde i luften for at mindske det generelle CO2 aftryk på jorden. Disse bæredygtighedsvisioner er ikke på kompromis med kvaliteten i deres produkter. Du kan stadig regne med at få toppen af poppen, hvis det er denne skistøvle du falder for. Skistøvlen er stadig spækket med de nyeste og mest innovative løsninger, for at sikre, at du får en fremragende dag ned ad pisterne.
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky:
Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring skistøvlen. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Skistøvlen vil være hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
Hvis du skulle vælge at komme forbi en af vores fysiske forretninger, vil du have mulighed for at få tilpasset skallen og inder støvlen, så den passer unikt til din fod. Dette giver en fremragende fornemmelse på pisterne, samt på eftermiddagstimerne, hvor dine fødder ellers ville kunne være ømme.
 

Specifikationer

  • Brand: Rossignol
  • Årgang: 2019-20
  • Køn: Herre
  • Støvlebredde: 100 mm
  • Skistøvle Flex: Flex 100