All Star Wood Carbon 14'0" X 28"

Varenummer 2014210301010
20,499.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Boardet
Fra start-niveau rider til elite racere: All Star er verdens mest vindende, alsidige og brugervenlige race padlebræt design i historien. Det nye dug-out stående område øger den samlede stabilitet og kontrol af dette SUP racing board helt enormt, så du kan fokusere på maksimal effektydelse med hvert padletag.

Konstruktionen
Stor styrke og konkurrencevægt er nøgleordene for denne konstruktion – dette er valget til racing. Australsk fyrretræ er anvendt, hvilket giver forstærkning i den fulde længde af det stående område for ekstra styrke mod slag fra fx padler. Det nye UD Carbon forstærkede ståområde giver ekstra holdbarhed og stivhed i den største kollisionszone.

Specifikationer
- Længde: 426,7 cm
- Bredde: 71,1 cm
- Tykkelse: 21,6 cm
- Volumen: 331 L
- Kompatible med vægt fra: 80-110 kgStarboard’s historie
Starboard blev grundlagt i 1994 af Svein Rasmussen, en verdensmester inden for windsurfing og olympisk atlet. Sammen med kunder og partnere viser Starboard interesse på ethvert niveau for at beskytte vores oceaners skrøbelighed, samtidig med at de fremstiller det bedste vandsportudstyr til professionelle og nybegyndere, understøttet af endeløse verdenstitler og produktpriser. Tiki-mærket med rødder i Ny Kaledonien, Norge og Thailand er fortsat det førende mærke inden for windsurfing og paddleboarding og har været det i snart 2 årtier.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Starboard
  • Årgang: 2021S
  • Oppustelig/Fast board: Fast SUP