All Star Carbon Sandwich 14'0 x 26

Varenummer 2058190201001
31499.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

2058190201001All Star er et af de allerbedste perfomance race shapes designet af verdensklasse atleter.

Om du skal bruge et board til at tage dine SUP-skills til næste niveau eller om du skal sejle konkurrencer er All Star boardet for dig. Boardets design er et af verdens mest succesfulde, brugervenlige og alsidige designs og i 2019 modellen er bundudformningen blevet opdateret.
Dette giver boardet mere stabilitet og sikrer at du glæder helt smooth selv når du skifter mellem tag.

Boardet har en karakteristisk stor næse som giver et godt løft i fladt vand hvilket giver en god acceleration. Selve udformningen i snuden gør at du hurtigere fanger følgen når du sejler downwind og samtidig undgår at næsen dykker under.
Konkaven under boardet giver boardet rigtig god retningsstabilitet og vandet kommer nemt under boardet hvilket gover dig masser af fart.

Boardet er har skarpe kanter som gør boardets outline endnu mere udpræget. Dette giver retningsstabilitet og mindsker risikoen for at boardet ruller rundt.

Halen på boardet er flad hvilket gør at boardet glider lettere henover vandet. Den flade hale giver også bedre stabilitet når du løfter næsen op af vandet for at dreje. Kombineret med rocker gør det boardet let og stabilt at sejle på hvadend det er downwind, upwind eller fladt vand.
I 2019 modellen er halen gjort smallere. Dette gør det også nemmere at sænke halen ned for at vende hurtigt. Den mindre overflade giver mindre 'drag' og derved mere fart. På downwind turen giver den smalle hale dig desuden et mere reaktivt board der hurtigt drejer og let kan manøvrere de 14 fod mellem bølgerne.

Carbon Sandwich modellen er det letteste board med god holdbarhed og flex kontrol.
På hele skroget er der lamineret super letvægts carbon som har den allerbedste styrke/vægt/flex egenskab.
På siden af boardet er der carbon stringers som opretholder rockeren i boardet boardet for at optimere glid.
Under deck'et er der lagt et 0,6mm lag Pine træ fra Australien for at give ekstra holdbarhed og forebygge mærker fra eksempelvis hælen.

 

Specifikationer

  • Årgang: 2019S
  • Oppustelig/Fast board: Fast SUP
  • Board størrelse (interval): 13-14'
  • Brand: Starboard
  • SUP type: Race