All Star Airline Deluxe SC 14'0" X 26" X 6"

Varenummer 2014210401002
12,399.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Boardet
14’ x 26’’ er en af de mest populære versioner af Airline fordi den giver en sublim fart, men har lidt ekstra bredde som sikrer stabiliteten når forholdene bliver barske. I sammenhæng med de top-teknologier som ligger i boardet får du her et race-board som du kan bruge til alt lige fra motion til konkurrence.
All Star Oppustelig fra Starboard er den absolutte top når det kommer til oppustelige race-SUPs. Den smalle form og den stærke konstruktion gør boardet så hurtigt at det i nogle konkurrencer har out-performet faste boards. Boardet kommer i en deluxe konstruktion tilføjet den gennemførte Airline-teknologi, som er det der gør boardet hurtigere end de fleste faste SUPs på markedet. I 2021-modellen har de forbedret formen, og den deler nu omridset af All Star hardboard-designet, der har flere verdensmesterskaber bag sig.
Det spændte kabel, der løber under skrogets bund, er dækket af en ny carbon-stringer, der øger både stivhed og refleksfølelsen ved boardet. Woven Fusion dropstitch-teknologi opretholder boardets lette vægt. Den banebrydende stå-platform er en anden innovation, der sikrer stabilitet, kontrol og komfort, mens kantfrigørelsesteknologien reducerer trækket ved at skabe et laminært flow bag brættet.

Der medfølger taske, finne, pumpe og leash.

Konstruktionen
Denne konstruktion byder på Fusion Woven Dropstitch som er en ny måde at sy boardet på hvilket giver dig ekstra styrke og stivhed uden at det vejer mere. Det gør altså boardet stærkere og lettere. Samlingerne er varmesvejst hvilket giver dig ekstra styrke. Brugen af lim er nu overflødig og sparer dig for vægt men sparer også naturen for den lim som ellers siver ud i vandet.
Dropstitch teknologien gør Deluxe Single Chamber til en solid vinder i letvægt og styrke. 2000-D forstærkningen øger boardets performance og sammen med Heat Welding får du en konstruktion i absolut topklasse.

Specifikationer
- Længde: 426,7 cm
- Bredde: 66 cm
- Tykkelse: 15 cm
- Volumen: 323 L
- Kompatible med surfere fra: 60-105 kgStarboard’s historie
Starboard blev grundlagt i 1994 af Svein Rasmussen, en verdensmester inden for windsurfing og olympisk atlet. Sammen med kunder og partnere viser Starboard interesse på ethvert niveau for at beskytte vores oceaners skrøbelighed, samtidig med at de fremstiller det bedste vandsportudstyr til professionelle og nybegyndere, understøttet af endeløse verdenstitler og produktpriser. Tiki-mærket med rødder i Ny Kaledonien, Norge og Thailand er fortsat det førende mærke inden for windsurfing og paddleboarding og har været det i snart 2 årtier.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Starboard
  • Årgang: 2021S
  • Oppustelig/Fast board: Oppustelig SUP