Alana GTW 10'6 x 30

Varenummer SUP2-0A106W
12399.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

SUP2-0A106W Alana 10'6" GTW 2020

Intro
Alana er et kvindespecifikt board designet på baggrund af nogle af de allermest populære boards. Du får altså al den performance og power som du er vant til fra regulære boards men i stedet finjusteret til lige netop dig. 10’6” er Alana seriens Allround classic do-it-all board så hvad enten du er til bølger eller cruise kan du altid tage dette board med. Leder du efter performance med et feminint look så er Alana modellen for dig.

Naish som SUP-konstruktør
Siden 1979 har Robby Naish været drevet af en passion for vandsport og en lyst til at opfinde nye måde at bruge vores muligheder på. Naish sætter en ære i at producere de ting, der skaber uforglemmelige oplevelser hos deres kunder. Naish udvikler deres produkter i tæt samarbejde med både ingeniører og professionelle atleter. Naish bruger de bedste materialer og timer på at finjustere hver eneste kurve, kant og syning så produktet på alle måder lever op tilde høje standarder som er sat. Fokus er både på performance her og nu men også på holdbarhed. Naish sætter en ære i at have produkter til alle; lige fra professionelle til weekendkrigere og førstegangsbrugere hvilket har resulteret i et bredt udvalg som dækker alle de forhold du kan komme ud for.
Teknologiernes betydning for dig
GTW-konstruktionen består af 5 dele som til sammen giver dig et let og stærkt board med et utrolig flot wood finish. Boardet er bygget omkring en EPS-kerne som er letvægt og super solid i strukturen. Omkring kernen er der flere lag glasfiber som sikrer stivheden i boardet mens der på oversiden er et ekstra lag for at sikre god styrke og holdbarhed. Boardet er desuden dækket af den karakteristiske bambus sandwich konstruktion både i top og bund for at give boardet et energisk flex og samtidig sprede trykket på boardet bedre. GTW-konstruktionen er mest iøjnefaldende på grund af det flotte woodfinish og med bambus forstærkningen får du et board som ikke går på kompromis med stivheden og altså holder det profilen så det sejler super skarpt.
Alana er bygget som et do-it-all board som du kan tage med lige hvorhen du vil. Med de klassiske longboardshape får du et board som er nemt at have med at gøre på fladt vand og motionsture men som samtidig tilbyder dig muligheden for en longboard agtig surf session på små til medium bølger. Boardet er bredt og har masser af volumen hvilket sikrer at du får masser af stabilitet hvilket gør boardet ideelet hvad end du er begynder ller øvet. Rockerlinjen sørger for at du kan fange bølge når du surfer samt giver dig muligheden for at sejle i vind og chop forhold. Thruster finne set-up giver dig muligheden for at få ekstra greb og fart når du surfer samt at holde dig til en enkelt centerfinne hvis du skal på cruise på fladt vand.
Hvorfor er dette board lige noget for dig?
Alana er bygget med et feminint design og fokus på performance for kvindelige riders. Med den forstærkede GTW konstruktion får du et board som virkelig giver dig noget performance i et shape der gør det let at padle uanset forholdene. Leder du efter et allround board som kan klare alt hvad du tager det med i uden at gå på kompromis med hverken performance eller design så er Alana 10’6” boardet for dig.
Hvad gør vi for dig hos One Open Sky

Hos One Open Sky hjælper vi dig frem til det rigtige board både i forhold til niveau og ambitioner. Du finder dygtigt personale som selv er passionerede for sporten og derfor har erfaringer med produkterne. Er du helt ny og skal have dit første board eller er du garvet og har brug for en mere dybdegående og teknisk gennemgang af boards så står vi altid klar til at hjælpe dig med at få skabt det set-up som gør at du nyder tiden på vandet fuldt ud.
Detaljer:
Specs:
- Længde: 10’6” – 320cm
- Bredde: 30” – 76,2cm
- Tykkelse: 4” – 10,2cm
- Liter: 160L
- Anbefalet vægt: Op til 91kg
- Finne: Thruster Center: MFC 9.0 + Side: MFC 4.5
Features
Ledge Handle
Grooved & Embossed EVA Pad
Bambus sandwich
Thruster Setup
 

Specifikationer

  • Årgang: 2020S
  • Oppustelig/Fast board: Fast SUP
  • Board størrelse (interval): 10-11'
  • Brand: Naish
  • SUP type: All-round, Wave