[ak] GORE‑TEX Swash Jacket Dress Blue Telo Camo

Varenummer 10001107400
2,307.00 DKK 3,549.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Denne lækre jakke fra Burton er designet til snesport. Jakken er faktisk designet som en vest med ærmer, hvilket betyder, at isolationen i jakken er fokuseret omkring maven, brystet og ryggen, mens armene har fri bevægelighed i de mindre tykke ærmer. Derudover kommer jakken med det anerkendte GORE-TEX system og kombinerer man dette med det andet Gore-Seam Tape får man en jakke, der kan modstå selv den stiveste kuling og det hårdeste snevejr. Ift. indretning er der tænkt på det hele! Lommer på bryst, biceps og indeni jakken gør den utrolig velegnet til alle de ting, der ellers kan være virkelig irriterende på bjerget.

Detaljer:
- Lomme til skibriller
- Jakke-til-skibukser lukning
- Udluftning
- Justerbar hætte
- Tillukkede syninger med Gore-Seam Tape
- GoreTex 2-layer polyester


Burton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stablen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne. Fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris. Du finder et rigtig stort udvalg af snowboardudstyr fra Burton herunder snowboards, skijakker, snowboardstøvler, snowboard tasker og meget mere.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Herre